11.08.2017

Yaz Kur’an Kursu Veda Programı

09 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Aydınlar Mahallesi Yunus Emre Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, düzenledikleri bir programla eğitim yılını tamamladılar.

Programda öğrenciler, Kur’an-ı Kerim, ilahi, dua, salat u selamlar ve şiir okuyarak davetlilerin beğenisini topladılar. Ayrıca öğrencilerin tiyatro gösterisi de ilgi odağı oldu.

Programda kısa bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU, Yaz Kur’an Kursunun insan hayatındaki önemini anlattı ve öğrencilerin Kur’an okumaya devam etmelerini arzuladıklarını belirtti. Öğrenciler de, kış döneminde de Kur’an-ı Kerim okumaya devam edeceklerini söylediler.

Program sonunda çocukların şevklerini arttırmak için Kurs Öğreticileri tarafından hazırlanan ve içinde bir miktar para bulunan zarflar İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Kısım Şefi Ömer YILMAZ tarafından öğrencilere takdim edildi. Öğrenciler bu hediyelerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Akabinde programa katılan velilere ve öğrencilere çeşitli ikramlar sunuldu.