06.05.2018

Giresun Müftülüğü Tarafından Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlendi

Giresun Müftülüğü Kur’an-ı Kerim’in ve hayata örneklik teşkil eden ayetlerinin nesilden nesile aktarılması için hafızlar yetiştirmeye devam ediyor.

19 Eylül Spor Salonu’nda düzenlenen hafızlık merasiminde 60 kız, 66 erkek toplam 126 öğrenci Kur’an-ı Kerim’in tamamını ezberlemenin mutluluğunu ve gururunu yaşadılar.

HAYIRSEVER GİRESUN HALKININ KATKISI BÜYÜK

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, Giresun’un evlatlarının Kur’an-ı Kerim-i ezberlemek için yola çıktıklarını ifade ederek, “Öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle beraber bir muvaffakiyet oluşturdular. Onun için bu tabloyu bu neticeyi bize ikram ve ihsan ettiği için Cenabı Hakka sonsuz hamd-u senalar ediyorum. Bu öğrencilerimize emek veren hocalarımıza ailelerine ve hayırsever Giresunlu hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin gösterileri, Kur-an’ı Kerim tilaveti, mehter takımı gösterisi, taç, plaket takdiminin ardından duayla tamamlandı

Giresun Müftülüğü…