02.07.2018

Giresun’da yaz Kur'an kursları başladı…

Yaz Kur’an kursları Giresun Müftüsü Muhittin Oral’ın kursları ziyaretiyle başladı.

"Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi" sloganıyla açılan kurslar 8 hafta sürecek ve 17 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral çocuklarla sohbet ederek başarılı bir kurs dönemi temenni etti. Müftü Oral, "Çocuklarımız temel dini bilgileri yaz tatillerinden fedakârlık ederek birbirinden değerli öğreticilerimizin rehberliğinde öğreniyorlar. Kurslarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Yaz Kur’an kurslarında çocuklara ve gençlere Kur'an-ı Kerim, temel dini bilgiler, temel inanç esasları derslerinin yanı sıra toplumsal hayata yönelik ahlaki bilgiler verilecek. Kurslarda çocuklara yönelik sosyal faaliyetler de gerçekleştirilecek.