08.10.2018

Üniversiteliler yalnız değil

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fethi Elmas, KYK’lı öğrencilerle birlikte Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ı makamında ziyaret etti.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetler görüşüldü.

İl Müftüsü Muhittin Oral, kurumlar arası iş birliğinin önemine değinerek gençlerin yanında yer almaya devam edeceklerini belirtti.

KYK İl Müdürü Fethi Elmas ise manevi rehberlik çalışmalarının önemine değinerek Müftü Oral’a teşekkür etti.

Öğrencilere manevi rehberlik yapan Uzman Vaiz Gülay Ayar, Birgül Pehlivan, Gülgün Hoşnut Göl, Abdullah Beyaz ve Necat Demir KYK heyetini ziyaret sırasında yalnız bırakmadı.

Ziyaret Müftü Oral’a çiçek takdim edilmesiyle tamamlandı.

Din görevlileri KYK’lı öğrencilerle birlikte şehit yakınlarını, gazileri, hastanelerde tedavi gören hastaları, engellileri, sevgi evlerini ve huzurevlerini ziyaret ediyor. Muhtaç öğrencilerin tespit edilerek ihtiyaçlarının giderilmesi ve burs sağlanması, sosyal yönden dezavantajlı ailelerin ve kişilerin tespit edilmesi gibi ortak çalışmalar sürdüren Giresun İl Müftülüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu, öğrencilerin toplumsal farkındalıklarının artırılmasını hedefliyor.

Giresun Müftülüğü