14.06.2017

Giresun İl Müftülüğü Mültecilere İftar Yemeği verdi

Ülkelerinde yaşanan iç savaş dolayısıyla Türkiye’ye sığınıp ilimizde ikamet eden Yaklaşık 50 mülteci ailelere iftar yemeği verildi.

13.06.2017 Salı günü Giresun İl Müftülüğünün yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine, İl Müftüsü Muhittin ORAL, İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU ile Mülteciler katıldı.

İl Müftülüğümüz tarafından tertip edilen iftar yemeğinde ORAL iftara katılan mültecilerle ilgilenerek sorunlarını dinledi. İftar öncesi bir konuşma yapan İl Müftüsü Muhittin ORAL  Ramazan ayının dua ve paylaşım ayı olduğunu vurgulayarak iftar sofraları ile birliğimiz, beraberliğimiz, sevgimiz ve birbirimize bağlılığımız pekişiyor. Böylece Allah'ın rahmetine, bereketine kavuşuyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.

İftardan sonra yapılan duanın ardından mülteciler memnuniyetlerini dile getirerek İl Müftülüğüne teşekkür ettiler.