24.06.2017

İl Müftüsü Muhittin ORAL’dan Ramazan  Bayramı Mesajı

Ülkemiz, Milletimiz ve İslam alemi olarak; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtulma ayı olan Ramazan ayının sonuna gelmiş ve bize emredilen ibadetleri yapmış olmanın sevinciyle Ramazan bayramımızı kutlayacağız.

Rabbimize sonsuz hamdü senalar onsunki bayramlar milletimizin birlik ve beraberliğine istikbalde varlığımızın devamına büyük katkılar sağlamaktadır.

Bu yılki kutlayacağımız Ramazan bayramı da dua, oruç, zekât, fitre, sadaka gibi ibadetlerimizin kabulünü hissetmek hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsattır.

Bu bayrama erişmenin sevincini ailemizde, şehrimizde ve ülkemiz de doyasıya yaşayarak etrafımızdaki garip gurabayı, yetimleri, yaşlıları da ziyaret ederek onlara da aynı duyguları yaşatmaya gayret gösterelim.

Bu vesileyle tekrar Ramazan bayramının Milletimize, Alemi İslam’a ve Giresun’lu kardeşlerimize barış huzur ve esenlikler getirmesi dileği ile bayramınızı kutluyorum.

Giresun Müftülüğü