14.07.2017

Giresun’da 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğrencilerine 15 Temmuz Programı

Giresun İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz Şehitlerimizi anma programı, 15 Temmuz Çıtlakkale Kur’an Kursun’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Programa İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu, Personel Şube Müdürü Bilal Canan, Kur’an Kursları Müdürü Ali Kılıçarslan, Din Hizmetleri Kısım Şefi Ömer Yılmaz, İl Müftülüğü personeli, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri  ve çok sayıda veli katıldı.

Program 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilerimizin Sala, Tesbihat (Tekbir, Salavat-ı Şerife) Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiir ve ilahi okumaları ile devam etti.

Program kapsamında miniklerin icra etmiş oldukları 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Programını ilgi ile izlediler. Program sonunda öğrencilerle sohbet eden İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu öğrencilere ve öğreticilere duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Giresun müftülüğü