27.07.2017

Hafızlık Proje Öğrencileri ve Motivasyon

“Kur’an-ı Kerim'e verilen değerin bir göstergesi olan Hafızlık, O'nu anlamak, yaşamak ve yaşatmak için atılan bir adımdır”.

Proje kapsamında hemen hemen her ilimizde yaz döneminde adete kampa alınan özellikle 4.  Sınıfı bitirmiş öğrenciler üzerinde hassasiyetle duran ve üç aylık eğitim sonucunda  hafızlık  Eğitim projesine  alınması planlanan öğrenciler Giresun İl Müftülüğüne bağlı  Merkez Kız Yatılı Kur’an kursun da Özverili ve Rehber hocaları eşliğinde, Giresun İl Müftülüğünün tam desteği ile sosyal aktivitelerle eğitime devam ediyor.

İdarenin izni ile yaşları 10 -13  arasında  Eğitim gören çocuklar   hocaları eşliğinde sosyal etkinlikle eğlenceli ve eğitim dolu bir sezon geçiriyor. (Spor, gezi, toplu yemek vs.)

Bu kapsamda 17 Hafızlık proje öğrencisi   27.07.2017 Perşembe günü bowling oyunu ve  toplu yemek programına katıldı.

Eğlenceli bir gün geçiren öğrencilere; programın en büyük katkısı ise arkadaşlık, paylaşma, sorumluluk alma bilincini  geliştirmiş olması.

Giresun Müftülüğü