04.08.2017

“Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, …..”(Tevbe sur)

“Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, …..” (Tevbe 18)

Görele  Beşir Köyü camii bugün dualarla ibadete  açıldı.  Cuma Namazından Önce yapılan açılış programına  Görele kaymakamı Erdoğan Turan MEMİŞ, Giresun İl Müftüsü Muhittin ORAL,  Görele  belediye başkanı Tolga  ERENER, Görele İlçe Müftü Vekili Mikail KESKİN, caminin mimarisinde maddi ve manevi emeği olan Mimar Ali BAHAT ve  çok  sayıda hayır-sever  vatandaş katıldı.

Yapılan açılışta  İl Müftüsü ORAL, İlçe Kaymakamı, Beşir Köyü Muhtarı, İlçe Müftü vekili birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Mavi  Karadeniz TV den canlı yayın yapılan açılış programı;  İl Müftüsü Muhittin ORAL’ın  duası ve duanın  ardın Protokol eşliğinde kesilen kurdele ile birlikte Cuma  namazına geçildi.

Hayır sahiplerin katkıları ile yapılan Beşir Köyü camii bundan sonra 208 metrekarelik alan üzerine yapılan ve içerisinde toplantı salonu, yemekhane,, gasil hane, morg   kadın ve erkekler için ayrı ayrı müştemilatı ile birlikte köy halkına hizmet verecek.

1.5 milyona mal olan caminin açılış programı Cuma Nazının ardından açılışa  gelen misafirlere ikramla tamamlandı.

Giresun İl Müftülüğü