06.09.2017

Ak Parti Giresun İl Başkanı Tütüncü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kanserden hayatını kaybeden AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Yaklaşık 2 yıldır kanserle mücadele eden 46 yaşındaki Hasan Ali Tütüncü, tedavi gördüğü İstanbul’daki hastanede yaşamını kaybetti. Dün akşam İstanbul’dan havayolu ile Giresun-Ordu Havaalanı’na getirilen Tütüncü’nün cenazesi bugün AK Parti İl Başkanlığı binası önüne getirilerek, burada dua edildi. Ardından Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve partililer tarafından omuzlarda merkez Hacı Miktat Camii’ne getirilen Tütüncü için öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Canikli, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Müftüsü Muhittin Oral, bölge milletvekilleri, askeri ve idari erkân katıldı. Cenazeye katılanlar Tütüncü’nün eşi Emine Tütüncü ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Öğle namazına müteakip İl Müftüsü Muhitin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, Hasan Ali Tütüncü’nün cenazesi Yeni Mezarlık’ta okunan dualar ve tekbir sesleri arasında defnedildi.

Giresun Müftülüğü