26.02.2018

4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencilerinden Mehmetçiğe Destek

Vatandaşlarımızın Afrin'deki zeytin dalı operasyonuna desteği artarak devam ediyor. Giresun'da il müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kuran kurslarında öğrenim gören minik öğrenciler biriktirmiş oldukları fındıkları öğreticileri ile birlikte kırıp kavurduktan sonra özenle paketleyerek Afrin’deki Mehmetçiğimize gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesine gönderdiler. Teslimata İl Müftüsü Muhittin ORAL, İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı. İl Müftüsü Oral "4-6 yaş Kur'an kursunda okuyan miniklerimizin Afrin'de Allah için ve Ülkesi için mücadele eden Mehmetçiğimize moral olması amacıyla göndermiş olduğu bu hediyeler bizleri çok duygulandırmıştır. Çocuklarımızın sahip oldukları bu vatan bilinci bizleri çok umutlandırmaktadır. Bu bilincin oluşmasında 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticilerimizin çok büyük emekleri bulunmaktadır. Buradan hem hocalarımıza hem de çocuklarımızın velilerine, göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Rabbim Afrin’de Allah için vatan için savaşan Mehmetçiğimize yardım etsin." diye dua etti.

Giresun Müftülüğü