19.06.2017

Dr. Faruk Görgülü İrşat Faaliyetleri Kapsamında Giresun’da

Diyanet İşler Başkanlığınca “Üzerinde Her Canın Hakkı Var. Bu Ramazan ve Her Zaman” başlıklı düzenlenen tema kapsamında ziyaretler yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Sureli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Faruk Görgülü,  Uzman Dr. Şükrü Kılıç, Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir, İl Müftü Yardımcısı Adem Aygül ve Mehmet Genç irşat faaliyetleri kapsamında ilimize geldi.

İki gün süren irşat faaliyetleri program dahilinde 16 Haziran 2017 Cuma günü ve 17 Haziran Cumartesi günü ilimiz ve ilçelerimiz merkez camilerinde teravih öncesi, 16 Haziran Cuma günü ise Hacı Miktat Camiinde Cuma vaazında cami cemaatimizle bir araya gelen ekip “Üzerinde Her Canın Hakkı Var. Bu Ramazan ve Her Zaman”  teması üzerinde vurgu yaptı.

Giresun İl Müftülüğü tarafından ağırlanan misafirlerle birlikte iftar yapıldı. Giresun’un tarihi ve turistik yerleri ziyaret edildi ve planlanan programın tamamlanmasından sonra Başkanlıktan, ve Trabzon Müftülüğünden gelen İrşat ekibi ilimizden ayrıldı.

Giresun Müftülüğü