10.07.2017

Giresun Müftülüğü 15 Temmuz programlarına hazırlanıyor

İl Müftülüğü tarafından 15 Temmuz tarihinde yapılması planlanan çalışmalar konulu toplantı İl Müftülük Kültür salonunda il Müftüsü Muhittin ORAL başkanlığında yapıldı.

Özel gündemle yapılan toplantıya Müftü Yardımcısı İbrahim MEMİŞ, Din ve Eğitim Hizmetleri Şefi Ömer YILMAZ, Cami görevlileri ve  Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

ORAL; 15 Temmuz anma programları hakkında açıklamalarda bulunarak “Bu programların bu toprakları bize emanet eden şehitlerimize vefa göstermek adına çok önemlidir. Vatan, millet, ezan, bayrak, özgürlük ve devlet adına yapılan büyük fedakarlığın unutulmaması ve unutturulmaması gerekiyor. Yeni nesillerin bu şuurla yetişmesi ve kutsal değerlerimize sahip çıkması için azami gayret göstereceğinize inanıyorum. Programlara desteğinizi bekliyor, hepinize camiinizde ve Kur'an Kursunuzda yapacağınız faaliyetlerde başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı Kuran Kursları ile Camilerde yapılacak programlar için genelgede belirtilen dua metinlerinin personele dağıtılması ayrıca 100 bin Hatim okunması konusunda cemaatle işbirliği yapılması noktasında talimatın okunmasıyla tamamlandı.

Giresun Müftülüğü