21.07.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı Şebinkarahisar’da Gerçekleşti...

2017 yılı Temmuz  ayı İlçe Müftüleri Toplantısı 20 Temmuz  2017 Perşembe günü Şebinkarahisar İlçesinde, İl Müftüsü Muhittin ORAL Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya 15 İlçe Müftüsü ve Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri kısım Şefi Ömer YILMAZ katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda; Yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, ilke ve metot birliğinin sağlanması, teşkilatımızda iletişimin daha iyi seviyeye getirilmesi ve gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunmak ve yeni Hazırlanacak olan Brifing güncellenmesi ile ilgili bilgi verildi.

Toplantı; Yaz Kur’an Kurslarının durumu ve Yıllara göre öğrenci kayıtlarının karşılaştırılması ve diğer idari konuların görüşülmesi ile tamamlandı.

Giresun Müftülüğü