21.09.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı Çamoluk’ta Gerçekleşti...

2017 yılı Eylül ayı İlçe Müftüleri Toplantısı 20 Eylül 2017 Çarşamba günü Çamoluk İlçesinde, İl Müftüsü Muhittin ORAL Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU, 15 İlçe Müftüsü ve Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri kısım Şefi Ömer YILMAZ katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda; Yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, ilke ve metot birliğinin sağlanması, teşkilatımızda iletişimin daha iyi seviyeye getirilmesi ve gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunmak ve 2017yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ile ilgili talimat ve etkinliklerin görüşülmesi hakkında ön değerlendirme yapıldı.

Toplantıda ayrıca; Camiler Haftası Afiş Talep listeleri, Her Kur’an Kursunun bir yetim kardeşi olsun yazısı, KYK görevlendirmeleri ile ilgili Başkanlık yazısı, Mali İbadetlerin yürütülmesi ile ilgili yazı, 2017 yılı vekaletle Kurban durumu, Kurban İl Koordinasyon Kurulu yazısı konuları görüşüldü.

Toplantı diğer idari konularda fikir alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Giresun Müftülüğü