02.10.2017

Çanakcı İlçesi Düzköy Cami İbadete Açıldı...​

Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ilk programını Çanakçı İlçesi Düzköy Camii 'nin açılışı ile start verildi.

Camii 01.10.2017 pazar günü dualarla ibadete açıldı. Öğle namazından önce yapılan açılış programına Giresun İl Müftüsü Muhittin ORAL, Çanakçı Kaymakam V. Görele Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ, İlçe müftüsü Fatih KAYA, Doğankent İlçe Müftüsü Yusuf ÇAKIR, Görele İlçe Müftü V. Mikail KESKİN, caminin yapımında maddi ve manevi desteği olan çok sayıda hayırsever vatandaş ve davetliler katıldı.

Sunuculuğunu Çanakçı Merkez Camii Din Görevlisi Mehmet Dilsiz’in yaptığı program Çağlayan Camii İmam Hatibi Abdülkadir Gönan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kanal 28 Tv tarafından canlı yayınlanan programda İl Müftüsü Muhittin ORAL, Çanakçı Kaymakam V. Görele Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ, İlçe Müftüsü Fatih KAYA ve Cami Dernek Başkanı Nevzat Yılmaz birer konuşma yaptılar.

Şenol Yılmaz ve Ahhat Yenen tarafından seslendirilen ilahiler ve okunan Kur’an-ı Kerim’den sonra Düzköy Camii İl Müftüsü Muhittin ORAL’ın yaptığı dua ile ibadete açıldı.

Giresun Müftülüğü…