17.11.2017

İl Müftüsü İstişare ve Tanışma Toplantısına Katıldı...​

İl Müftüsü Muhittin ORAL, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, Başkanlık görevine başlamasının ardından, 81 İl Müftüsü ile tanışmak ve önerileri dinlemek üzere Diyanet İşleri Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısı katıldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantı bölgesel bazda ayrı gün ve saatlerde geçekleşti. İç Anadolu Bölge Müftüleri hariç 6 bölgenin il müftüleri, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 76 il müftüsü ile hem yakından tanışmış oldu hem de yeni görevine atanmasından dolayı tebrikleri kabul etti.

Müftülerle bölgesel bazda yapılan toplantı karşılıklı fikir alışverişine ortam hazırlaması nedeniyle müftülerce de takdir gördü. Görüşlerine başvurulan İl Müftüleri, Başkan Erbaş’ı ziyaret etme fırsatının kendilerine verilmesi ve gruplar halinde kabul edilerek görüşlerine başvurulmasından dolayı oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Giresun İl Müftülüğü…