19.01.2018

Vali Sarıfakıoğulları, Din Görevlileriyle Yapılan Toplantıya Katıldı

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 18 Ocak Perşembe günü saat 10:00’da İl Müftülüğünün 2018 yılı Eylem Planında “Derdiniz Derdimiz Olsun” projesi ile ilgili olarak din görevlileriyle yapılan toplantıya katıldı.

Valilik Toplantı Salonunda İl Müftülüğünce düzenlenen toplantıya, Vali Sarıfakıoğulları, İl Müftüsü Muhittin Oral ile ilimizde görevli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Toplantıda, İl Müftülüğünce uygulanacak olan 2018 yılı Eylem Planında “Derdiniz Derdimiz Olsun” projesi ile dini ve sosyal desteğe muhtaç vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar yapılacağı belirtilerek, Eylem Planı doğrultusunda ilk olarak dini ve sosyal desteğe muhtaç vatandaşlarımızın tespit edileceğini, ardından hedef kitleye yönelik yapılacak ziyaret takvimine göre ziyaretler yapılacağı belirtildi. Bu ziyaretlerde dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumlarla irtibatı sağlamak üzere mahallelerde görevli olan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerine düşen görevler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Giresun Müftülüğü