21.01.2018

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerimiz İlk Karnelerini Aldı

Alucra İlçe Müftülüğümüz bünyesinde, bu sene ilk defa açılan 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda eğitim gören öğrencilerimiz ilk karnelerini aldı.

Saat 10.30’da başlayan karne törenine İlçe Kaymakamımız Hulusi TEKE, İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN, İlçe Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, öğrenci velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı.

Oldukça heyecanlı ve sevinçli olan öğrenciler karnelerini başta İlçe kaymakamımız Hulusi TEKE olmak üzere diğer kurum amirlerimizin elinden aldılar. Öğrencilere karnelerinin yanında İlçe Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler de takdim edildi.

Programda söz alan İlçe Kaymakamımız; “ Sizler bizim her şeyimizsiniz. Geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecek. Sizler buralarda Kur’an eğitiminin yanında vatan, millet bayrak, ülke sevgisi gibi ulvi değerleri de kazanıyorsunuz. Bu değerlere sonuna kadar sahip çıkacağınızdan hiç şüphem yok. Hepinize hayırlı tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

15 günlük tatilin ardından, ikinci dönemde kursumuzda eğitim öğretime 5 Şubat’tan itibaren tekrar devam edilecek.

Alucra Müftülüğü