12.06.2018

Kadir Gecesi Çoşkuyla İdrak Edildi

Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerifin 27. Gecesi olan Kadir Gecesi tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla idrak edildi.

Alucra Müftülüğü Kadir Gecesi programı, Merkez Büyük Cami’inde gerçekleşti. Teravih namazı öncesi icra edilen program Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif tilavetiyle başladı.  Daha sonra İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN tarafından günün anlam ve önemine dair vaaz edildi ve okunan hatmi şerifler için dua yapıldı. Vaktin girince İlçe Müftümüz tarafından Teravih namazı kıldırıldı. Namazdan sonra sakalı şerif ziyareti yapıldı ve tesbih namazı kılındı.

Alucra Müftülüğü olarak bizler de tüm İslam Âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Alucra Müftülüğü