13.06.2018

Demirözü Köyü Kardeşlik İftarı

Ramazan ayı münasebetiyle Alucra Demirözü Köyü’nde iftar programı düzenlendi. Programa Alucra Kaymakamı Hulusi TEKE, İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN, kurum amirleri ve köy halkı katıldı.

İftar yemeğinin ardından, İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN tarafından namaz öncesi vaaz edildi ve teravih namazı kıldırıldı. Program sonrası duygularını dile getiren İlçe Müftüsü SALMAN: “ Ramazan kardeşlik demek, paylaşmak demek. Bu akşam burada çok güzel bir atmosfer var. Birlik ve beraberlik var. Allah bu birliğimizi bozmasın. Kardeşliğimiz daim olsun.” şeklinde konuştu.

Alucra Müftülüğü olarak bizler de bu güzel organizasyon için başta bu işin öncülüğünü yapan Demirözü Köyü din görevlileri Cihan Yabacı ve Mehmet Ahraz olmak, Demirözü Köyü muhtarımıza ve emeği geçen tüm köy halkına teşekkür ediyoruz.

Alucra Müftülüğü