25.06.2018

Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı Yapıldı

Yaz Kur’an Kurslarımızın başlaması münasebetiyle 25 Haziran Pazartesi günü Alucra Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu konferans salonunda Yaz Kur’an Kursları açılış programı yapıldı.

Programa İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN,  Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenci ve veliler katıldı.

Programda Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerinden Veysel Karasakal’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Sinevizyonu’nun da öğrencilere izletildiği programda söz alan İlçe Müftümüz SALMAN, bu kursların çok önemli olduğunu, birçok insanın buralarda aldıkları bilgilerle ilerki yaşlarda dinini yaşadıklarını onun için öğrencilerin bu kursları aksatmadan katılmalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

Öğrencilere dini sorular sorularak devam eden program, İlçe Müftülüğünce takdim edilen küçük hediyelerle son buldu.

Alucra Müftülüğü olarak, Yaz Kur'an Kurslarımızda eğitim alacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Alucra Müftülüğü