31.10.2017

Umre Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu bilgilendirme toplantılarının ilki 31 Ekim Salı günü ilçemizde yapıldı.

Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ, İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet AŞAR,  İl Vaizi Akif YAZAR ve din görevlileri katıldı. Toplantıda öncelikle Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri hakkında bilgiler verildi. Ardından Şube Müdürü Ahmet AŞAR tarafından bu yıl planlanan umre turları ve şartları hakkında bir sunum yapıldı.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantı, karşılıklı fikir alış verişinin akabinde, dilek ve temenniler ile son buldu.