01.12.2017

Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulunda Konferans

Mevlit kandili tüm yurtta olduğu gibi Alucra İlçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.  Bu etkinliklerden kapsamında İlçe Müftümüz tarafından Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulunda “En Güzel Örnek Hz. Peygamber” başlıklı bir konferans verildi.

Programa Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri, öğrenciler, ilçe vaizi Ramazan Demirel ve Merkez Büyük Camii İmam Hatibi İmdat Türkmen katıldı.

Program Merkez Büyük Camii İmam Hatibi İmdat Türkmen’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İlçe Müftümüz Salman söz aldı. İlçe Müftümüz, konferansta “Peygamberimizin anılmaya değil anlaşılmaya ve örnek alınmaya ihtiyacı var.” şeklinde konuştu. Karşılıklı soru cevap şeklinde öğrencilerin de katkıda bulunduğu program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Program sonrasında görüşlerini dile getiren öğrenciler; “Bu konferans bizim için çok faydalı oldu. Bu konferans sayesinde Peygamberimiz (s.a.v)’i daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Bu tür programların devam etmesini arzuluyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundular.

Alucra İlçe Müftülüğü