22.01.2018

Alucralı Şehidimiz Kur’anı Kerim ve Dualarla Anıldı

Geçen sene 20 Ocak tarihinde düzenlenen Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit olan Alucralı hemşerimiz Emre DORUK ölümünün yıldönümünde Kur’an-ı Kerim ve dualarla anıldı.

Şehidimiz için ilk program Akçiçek Köyündeki kabri başında yapıldı. Programa İlçe Kaymakamımız Hulusi TEKE, İlçe Belediye Başkanı Vekilimiz, , İlçe Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, Ak Parti İlçe Başkanımız, İlçe Müftümüz, kurum amirlerimiz, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programda öncelikle Kur’an-ı Kerim okundu, ardından da İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN tarafından tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Şehidimiz için ikinci program ise Merkez Büyük Camii’nde Yatsı namazı öncesi büyük bir katılımla yapıldı. Programda Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Nebi tilavet edildi. Tüm şehitlerimiz için yapılan duanın ardından kılınan yatsı namazıyla program son buldu.

İlçe Müftülüğü olarak, başta Alucralı Şehidimiz Emre DORUK olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve tüm milletimize Yüce Allah’tan sabırlar niyaz ediyoruz.

Alucra Müftülüğü