19.02.2018

Şubat Ayı Dİn Görevlileri Toplantıısı Yapıldı

2018 yılı Şubat Ayı Din Görevlileri toplantısı, Alucra Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu toplantı salonunda 19 Şubat pazartesi günü gerçekleşti.

İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN başkanlığında gerçekleşen toplantıya  Müftülüğümüz Vazi Ramazan DEMİREL ve V.H.K.İ memuru Emrah KILIÇKAYA, İlçemizin merkez, mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan din görevlileri katıldı.

Toplantı İlçemiz Elmacık Köyü Camii İmam-Hatib-i Safa AKSOY’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüzün gündeme ilişkin açıklayıcı konuşmalarından sonra, ilçemiz personellerinden, Diyanet İşleri Başkanlığınca Antalya’da Etkili Din Görevlileri ve Etkin Din Hizmeti seminerine katılan Köklüce Köyü Camii İmam-Hatibi Mehmet Ortatepe ve Toki Camii İmam-Hatibi Şevket Darama tarafından seminere dair bir sunum yapıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde geçen toplantı, dilek ve temennilerle son buldu.

Alucra Müftülüğü