08.03.2018

Alucra Kaymakamımızdan Kurslarımıza Ziyaret

Alucra Kaymakamımız Hulusi TEKE, Alucra Müftülüğü bünyesinde eğitim-öğretime devam eden 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzu ve Din Görevlilerimize yönelik Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursumuzu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret esnasında Kaymakamımıza İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN eşlik etti. Kaymakamımız ilk olarak 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzu ziyaret etti. Kurs Hocamızın işlediği dersi dikkatle takip eden Kaymakamımız, öğrencilerle beraber boyama yapıp, öğrencilerin seslendirdiği “571’de Bir Güneş Doğdu”  adlı ilahiye iştirak etti.

İlçe Kaymakamımız buradan Alucra Müftülüğünce Din Görevlilerine yönelik düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursuna geçti. Burada Giresun İl Müftülüğünce görevlendirilen rehber öğretici uzman imam hatip Fatih FATSA hocamızdan kursun içeriği hakkında bilgi aldı. 20 Din Görevlisinin eğitim gördüğü Hizmet İçi Eğitim Kursunda kursiyerlerle bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamımız, yapılan bu çalışma ve hizmetlerinden dolayı İlçe Müftümüz Salman’a teşekkür etti.

Biz de Alucra Müftülüğü olarak, yoğun mesailerine rağmen vakitlerini ayırarak, Kurslarımızı ziyaret eden,  bizleri ziyaretleriyle onurlandıran sayın kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.

Alucra Müftülüğü