13.04.2018

Minik Yüreklerden Kandil Ziyaretleri

Alucra Müftülüğü bünyesinde eğitim öğretime devam eden 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Miraç Kandili münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Hulusi TEKE ve İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN’a kandil ziyaretinde bulundu.

Ziyaret programı kapsamında öğrencilerimiz önce İlçe Kaymakamımızı makamında ziyaret ettiler. 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğreticisi Zeynep KÖZLEME nezaretinde gerçekleşen ziyaret esnasında öğrenciler, İlçe Kaymakamımız, İlçe Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımızla kandilleşip bizzat kendi elleriyle yaptıkları Kandil tebriklerini takdim ettiler.

Daha sonra müftülük makamında İlçe Müftümüz SALMAN tarafından misafir edilen, minikler, aynı şekilde İlçe Müftümüze kandil tebrik kartlarını takdim edip, kandilleştiler. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyaret esnasında öğrencilere ilçe kaymakamımız ve müftümüz tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

Bizlerde Alucra Müftülüğü olarak tüm öğrencilerimizin ve İslam aleminin kandilini tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Alucra Müftülüğü