16.04.2018

Miraç Kandili Coşkuyla İdrak Edildi

Tüm yurtta olduğu gibi Miraç Kandili Alucra ilçemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Alucra Müftülüğü Kandil programı ise Merkez Büyük Camii’nde gerçekleşti.

Programa İlçe Kaymakam Vekilimiz Hulusi TEKE başta olmak üzere, İlçe Müftümüz ve gönlü iman dolu Alucralı Müslüman kardeşlerimiz katıldı. Yatsı namazı öncesi gerçekleşen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif ve ilahilerle gönüllerin titrediği programın son bölümünde İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN tarafından gecenin anlam ve önemine dair vaaz edildi. Yapılan duanın ardından cemaatle beraber Yatsı namazı kılındı. Programın son bölümünde İlçe Kaymakamımız ve İlçe Müftümüz halkımızla tek tek kandilleşti. Yapılan ikramlarla program son buldu.

Bizlerde Alucra Müftülüğü olarak tüm Müslüman kardeşlerimizin ve İslam aleminin kandilini tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Alucra Müftülüğü