06.06.2018

Alucra’da Enderun Usulü Teravih Namazı Kılındı

Ramazan ayını en güzel şekilde ihya etmek amacıyla Merkez Büyük Camii’nde 05 Haziran Salı akşamı Enderun Usulü teravih namazı kılındı ve Sakal-ı Şerif ziyareti programı gerçekleştirildi.

Program, Teravih namazı öncesinde İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN’ın vaazı ile başladı. Vaazdan sonra bu gece için Giresun İl Müftülüğü’nden özel olarak davet edilen Şube Müdürü Ali KILIÇASLAN, İmam Hatipler Engin ÖZTÜRK ve Mehmet KUDU tarafından Enderun Usulü teravih namazı kıldırıldı. Salâvatlar ve ilahiler eşliğinde büyük bir huşu ile eda edilen teravih namazından sonra Sakal-ı Şerif ziyareti icra edildi.

Geceye katılanlar:“Bu gece bizim için çok farklı oldu. Çok duygulandık. Allah emeği geçenlerden razı olsun.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Alucra Müftülüğü olarak bizler de tüm cemaatimize ve Giresun’dan gelerek bizlere maneviyat dolu bir gece yaşatan misafir hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Alucra Müftülüğü