04.07.2018

Kurra Hafızlardan Alucra'da Kur'an Ziyafeti

Alucra Müftülüğünce organize edilen Kur’an Ziyafeti programına ilgi yoğundu. 30 Haziran Cumartesi günü öğle namazında sonra Merkez Büyük Cami’de icra edilen programda ziyafetten önce il Müftüsü Muhittin ORAL vaaz etti. Namaz sonra ilçe müftüsü Muhammet Salman’ın açış ve selamlama konuşmasıyla devam eden programda, Giresun Merkez Hamdi Bozbağ Camii İmam-Hatibi kurra hafız Yunus Öztürk, Rize Yusuf Karali Eğitim Merkezi Aşere Takrib Tayyibe Kursu Öğrencileri kurra hafız Yunus Emre Yılmaz, Said Nuri Kandemir, Mehmet Zahid Sarıgül ve Davut Bilgin, Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Can Atıcı, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi kurra hafız Mehmet Atıcı, Alucra Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerinden Adil Vurguncu ve Yakup Demirkıran Kur’an tilavetinde bulundu.
Alucralıların yoğun ilgi gösterdiği program, Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından yapılan duanın ardından verilen ikramla son buldu.

Alucra Müftülüğü