18.09.2018

Eylül Ayı Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Alucra Müftülüğünce İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN ‘ın başkanlığında Müftülüğümüz V.H.K.İ memuru Osman KAMADAN, ve İlçemizin mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan Din Görevlilerinin katılımları ile 17 Eylül 2018 Pazartesi günü Merkez Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu toplantı Salonunda toplantı yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN’ın gündeme dair açıklamaları ile devam etti. İlçe müftümüz Salman “ Toplumun manevi yönden imarı noktasında din görevlileri olarak bizlere büyük görev düşüyor. Hep beraber bu topluma manevi yönden rehberlik yapmak zorundayız. Bizim işimiz sadece camii ile sınırlı değil. Bu hizmeti her yaştan, her gruptan insanımızın ayağına kadar götürmek boynumuzun borcu. Bu noktada daha fazla gayret göstermeliyiz” şeklinde konuştu. Karşılıklı fikir alış verişiyle devam eden toplantıda, emekliliğe ayrılan Karabörk Köyü Kumluk Mahalle Camii İmam-Hatibi Mustafa Şemsi Hancıoğlu da görevlilerle helalleşti.

Alucra Müftülüğü olarak programa katılan herkese teşekkür ediyor, emekliliğe ayrılan Mustafa hocamıza bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve afiyet diliyoruz.

Alucra Müftülüğü