20.09.2017

Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Eylül Ayı Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Eylül Ayı Din Görevlileri Toplantısı İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN başkanlığında gerçekleşti.

Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Müftüsü Muhammet Salman, müftülük VHKİ memuru Bayram Aydın ve din görevlileri katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından; Yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı,  yaklaşan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ile ilgili talimat ve planlanan etkinlikler hakkında ön değerlendirme yapıldı.

Toplantıda ayrıca; Camiler Haftasında tamamlanmak üzere görevlilere hatim dağıtıldı. KYK görevlendirmeleri ve ikinci bir üniversite okuma fırsatıyla alakalı yazı personelle paylaşıldı.

Toplantı çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Alucra İlçe Müftülüğü