24.11.2017

Bağımlılıkla Mücadele Konferansı

İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN tarafından Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu’nda "Bağımlılıkla Mücadele ve Teknoloji Bağımlılığı" konulu bir konferans verildi.

Seminere Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin velilerinin yanı sıra okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

İlçe Müftüsü Salman, bağımlılığın kronik bir hastalık olduğunu, tedavisinin nerede ise imkânsız olduğunu, bu sebeple bağımlılıkla mücadelede en doğru ve etkili yöntemin bağımlılık yapan şeylerle tanışmamak olduğunun altını çizdi. Teknoloji bağımlılığının ise günümüzün en büyük sorunu olduğunu belirten Salman, çocuk ve gençlerin başka faydalı uğraşlara kanalize edilmesi gerektiğini ifade etti.

Program sonrası görüşlerini ifade eden veliler konferansın çok faydalı olduğunu dile getirip programı tertip edenlere teşekkür ettiler.

Alucra Müftülüğü