16.03.2018

Mart Ayı Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

2018 yılı Mart Ayı Din Görevlileri toplantısı, Alucra Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu toplantı salonunda 15 Mart perşembe günü gerçekleşti.

İlçe Kaymakamımız Hulusi TEKE, İlçe Belediye Başkanımız Asım KAYMAKÇI beylerinde iştirak ettiği toplantıya İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN başkanlık etti. Toplantıda  Müftülüğümüz Vazi Ramazan DEMİREL ve V.H.K.İ memuru Emrah KILIÇKAYA, İlçemizin merkez, mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan din görevlileri hazır bulundu.

Toplantı İlçemiz Beylerce Köyü Camii İmam-Hatib-i Bahri Kement’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüzün gündeme ilişkin açıklayıcı konuşmalarından sonra, İlçe Müftümüz, 13 Mart Salı günü bizzat katıldıkları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen Uluslararası 4.İyilik Ödülleri Programına dair bir sunum yaptı.  Daha sonra İlçe Kaymakamımız ve İlçe Belediye Başkanımız görevlilerle bir süre istişare ve hasbi halde bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde geçen toplantı, dilek ve temennilerin ardından yapılan ikramlarla son buldu.

Biz de Alucra Müftülüğü olarak, yoğun mesailerine rağmen vakitlerini ayırarak, toplantımıza iştirak eden ve bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Alucra Müftülüğü