29.03.2018

Minik Öğrencilerin Kur’an’a Başlama Sevinci

Alucra Müftülüğü bünyesinde bu sene eğitim öğretime başlayan 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden Kur’an Okumaya başlayan öğrenciler için "Kur’an Okumaya Başlama" programı yapıldı.

4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda gerçekleşen programa İlçe Müftümüz Muhammet Salman, Kur’an Kursu hocaları, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programla ilgili görüşlerini dile getiren İlçe Müftümüz SALMAN: “Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmet yelpazesi arasında önemli bir yer tutan 4-6 Yaş Kur’an Kursları çok güzel faaliyetlere imza atıyor. Bu sene bu kursumuza ilk defa gelen öğrencilerimizden 3 tanesi Kur’an-ı Kerim okumaya başladı ve bu öğrenciler için Kurs öğreticilerimiz tarafından bu program tertip edildi. Burada bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah bu güzellikler devam edecek. Biz öğrencilerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya her zaman hazırız. Çünkü onlar bize Allah’ın emaneti. Onları en güzel şekilde yetiştirmek, onların vatanına milletine kısacası milli değerlerine bağlı bireyler olmaları için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Program, Alucra Müftülüğünce takdim edilen çeşitli hediyelerle son buldu.

Alucra Müftülüğü