27.04.2018

Hizmet İçi Eğitim Kursunu Bitiren Görevlilerimize Belgeleri Verildi

Alucra Müftülüğü bünyesinde merkez ve köylerde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlardan 20 kursiyerin katıldığı, Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu 26 Nisan 2018 Perşembe günü yapılan programla tamamlandı.

Merkez Büyük caminde öğle namazı öncesi kursiyerler için bir program tertip edildi. Programda kursa katılan görevliler tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Programda söz alan İlçe Müftüsü SALMAN; “ Kurumumuz bünyesinde görev yapan personelimizin toplumumuza her alanda daha verimli ve kaliteli bir hizmet sunabilmesi için bu tür kursların düzenlenmesi büyük önem arz ediyor. Kursumuz yaklaşık iki ay devam etti. Bu kursumuzda 20 tane görevlimiz 160 saat ders aldı. Kursumuzda eğitim vermek için Giresun Merkez’den Uzman İmam-Hatip olan Fatih FATSA hocamız geldi. Şimdi meslektaşlarımız bu kursta aldıkları bilgileri görev yaptıkları camilerde tatbik edecekler. Bu tür kurslarımız bundan sonra da zaman zaman devam edecek. Şimdiden tüm meslektaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Program yapılan dua ve kursu başarıyla bitiren kursiyerlere verilen “Kurs Katılım Belgelerinin” takdimi ile son buldu.

Alucra Müftülüğü