15.05.2018

4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Yılsonu Etkinliği

Alucra Müftülüğü bünyesinde eğitim öğretime devam eden, 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilerimiz tarafından 14 Mayıs Pazartesi günü Belediye Kültür Salonu’nda yılsonu programı yapıldı.

Kurum amirleri, öğrenci ve velilerin katıldığı programa katılım oldukça yoğun oldu. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan program, Merkez Büyük Camii İmam-Hatibi İmdat Türkmen’in okuduğu Kur’an-ı Kerimle devam etti. Salâvatlar eşliğinde sahneye gelen minik öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin slâyt halinde davetlilere izletilmesinin ardından söz alan İlçe Müftümüz SALMAN; “ Bu yıl kursumuzu yeni açtık, 25 öğrencimiz burada eğitim aldı. Öğrencilerimiz burada sadece Kur’an öğrenmekle kalmadı, aynı zamanda milli ve manevi değerleri de öğrendi. Anaya babaya saygıyı ve vatan millet sevgisini de öğrendi.  Hayırlısı ile bu eğitim öğretim döneminin artık sonuna geliyoruz. Ancak eğitimin öğrenmenin sonu yok. Gelecek dönemde de bu eğitim devam edecek. Biz çocuklarımız için her şeyi yapmaya sonuna kadar kararlıyız.” şeklinde konuştu.

İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilere takdim edilen hediyelerin ardından, yapılan ikramlarla program sona erdi.

Alucra Müftülüğü