30.05.2018

Alucra Müftülüğünden Üniversite Öğrencilerine İftar

Ramazan ayı münasebetiyle Alucra İlçe Müftülüğü tarafından üniversite öğrencilerine iftar yemeği verildi. İftar programına İlçe Kaymakamımız Hulusi TEKE, İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN, din görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Merkez Büyük Camii İmam Hatibi İmdat TÜRKMEN’in Kur’an tilavetiyle başlayan programda söz alan İlçe Müftümüz SALMAN: “ Ramazan paylaşmaktır. Gönüller arası köprü kurmaktır. Siz imanlı gençler bu toplumun ve geleceğin mimarlarısınız. Bu millet sizden çok şey bekliyor. Hepimizin çok çalışıp bu ülkeye bu millete hizmet etme gayreti içerisinde olmamız ve bu ülkeye bu bayrağa sahip çıkmamız lazım. Bu akşam ki bu programın birlik ve beraberliğimize, gönüllerimizdeki sevgi ve muhabbetin ziyadeleşmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu akşam davetimize icabet ettiniz. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Daha sonra okunan akşam ezanı ve yapılan iftar duası ile oruçlar açıldı. Oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde geçen ve öğrencilerin kaymakamımızla bir süre muhabbet ettiği programdan sonra duygularını dile getiren davetliler: “Bu akşam çok güzel bir ortam oldu. Bizleri davet eden, misafir eden başta ilçe müftümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundular.

Alucra Müftülüğü olarak bizler de katılan herkese teşekkür ediyoruz.

Alucra Müftülüğü