19.06.2018

Din Görevlileri İftar ve Bayramlaşma Programı

Alucra İlçe Müftülüğü ve TDV Alucra Şubesince, ilçe müftülüğü bünyesinde görev yapan Din Görevlileri ve müftülük personeli için ramazan ayının son akşamı iftar ve bayramlaşma programı tertip edildi.

Programa İlçe Kaymakamı Hulusi TEKE, İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN ve din görevlileri katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda söz alan İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN; “Ramazan ayının din görevlileri açısından oldukça yoğun bir dönem olduğunu, yüzünün akıyla tüm görevlilerin bu dönemi başarıyla atlattığını” dile getirdi. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür eden İlçe Müftüsü SALMAN, hatimle teravih namazı kıldıran hafız görevlilere de özel olarak teşekkür etti ve tüm personelin Ramazan bayramını tebrik etti. Programda söz alan İlçe Kaymakamımız ise; “ Din görevliliğinin ağır sorumluluğu olan bir görev olduğunu, özverili çalışmaları için tüm görevlilere teşekkür ettiğini” dile getirdi ve tüm görevlilerin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Alucra Müftülüğü olarak bizler de başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere, programa katılan herkese teşekkür ediyor, Ramazan Bayramının tüm İslam Âlemine hayırlı olması Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Alucra Müftülüğü