22.06.2018

Yaz Kur’an Kursları Semineri ve Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

21 Haziran Perşembe günü Alucra Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu konferans salonunda Yaz Kur’an Kursları semineri ve Haziran Ayı din görevlileri toplantısı yapıldı.

Programa İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN, ilçe vaizi Ramazan DEMİREL, din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Programda İlçe Vaizi Ramazan Demirel tarafından Yaz Kurslarında görev alacak personele yaz kurslarının önemi ve dikkat edilecek hususlar hakkında bilgiler verildi. Ayıca seminer sonunda söz alan ilçe müftümüz SALMAN, bir öğrenci bile olsa mutlaka öğrencilerin okutulacağını dile getirdi ve bu konuda görevlilerin dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi. Program görevlilere duyurulması tebliğ edilmesi gereken yazıların tebliği ile son buldu.

Alucra Müftülüğü olarak, kurslarımızda görev alacak tüm personelimize kolaylıklar diliyor, kurslarımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Alucra Müftülüğü