27.06.2018

Haziran Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Alucra’da Yapıldı

Haziran ayı İlçe Müftüleri Toplantısı 26 Haziran 2018 Salı  günü Alucra İlçemizde  İl Müftüsü Muhittin ORAL başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ, 15 İlçe Müftüsü, Giresun Müftülüğü Şube Müdürü Ali KILIÇASLAN ve Din Hizmetleri kısım Şefi Ömer YILMAZ katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda; Giresun’da Mayıs Ayında yapılan Hafızlık İcazet Merasimi Programı değerlendirildi. Ramazan ayı hizmetlerinin de değerlendirildiği program, 2018 yılı Yaz Kuran Kursları Talimatının istişaresiyle devam etti. Ayrıca Yaz Kuran Kursları 2015-2016-2017 yılı öğrenci kayıt sayılarının karşılaştırması da yapıldı.

Programın devamında yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, ilke ve metot birliğinin sağlanması, teşkilatımızda iletişimin daha iyi seviyeye getirilmesi ve gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantı bu ay emekliye ayrılan Giresun Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali KILIÇASLAN’ın “Kâinat ve Kevni Ayetler” konulu konferansıyla son buldu.

Alucra Müftülüğü