25.09.2018

Kur’an Kurslarımızda Eğitim Öğretim Başladı

Uzunca bir yaz tatilinin ardından, Kur’an Kurslarımızda 24 Eylül Pazartesi günü itibariyle eğitim yeniden başladı. Bu yıl Müftülüğümüz bünyesinde, ikisi köyde olmak üzere 9 kursumuzda hanımlara yönelik Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler eğitimi verilecek.

Alucra Müftümüz Muhammet SALMAN, 2018- 2019 Eğitim Öğretim dönemi açılış etkinlikleri kapsamında Kur’an Kurslarımızı ziyaret etti. İlk olarak Alucra Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzun açılış programına katılan Müftü Salman, Eğitim öğretim döneminin tüm öğrenci ve öğreticiler ile velilerimiz için hayırlara vesile olması için dua etti. Velilere kurslar ve verilecek eğitimle alakalı bilgiler veren Salman, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu vesileyle Alucra Müftülüğü olarak tüm öğrenci ve Kur’an Kursu öğreticilerimize başarılar ediliyor, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Alucra Müftülüğü