17.10.2019

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Çeşitli Programlarla Kutlandı.

''Cami ve Hayat'' temalı 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası İlçe Müftümüz Yahya BALCI hocamızın başkanlığında Merkez Büyük Camiinde yapılan Hatim Programı ile başladı.1 Ekim Salı günü Resmi Daireleri ,Kurumları ve Esnafı ziyaret ettikten sonra,öğle namazına müteakiben tüm şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden müslüman din kardeşlerimiz için dualar edildi.2 Ekim  Çarşamba günü Diyanet camiasında ömrünü dini  hizmete adamış emekli din görevlilerimiz ziyaret edilerek hayır duaları alındı.3 Ekim Perşembe günü vatanımız ve bayrağımız için şehit düşen kardeşlerimizin aileleri ve gazilerimiz ziyaret edildi.4 Ekim Cuma günü Merkez Büyük Camiinde Cuma namazından önce yapılan  Mevlit Programına İlçe halkı yoğun ilgi gösterdi.5 Ekim Cumartesi günü Büyük camide yapılan Sabah namazı buluşması ve öğle namazından önce ortaokullar arası yapılan Kur'anı Kerim yarışması halkın beğenisini topladı.Yarışmaya katılan tüm gençlerimize hediyeler verildi.6 Ekim Pazar günü Merkez Küçük Camiinde yapılan ''Camii ve Genç Buluşması''nda gençlerin Camiide bir araya gelmesi bizleri oldukça memnun etti.7 Ekim Pazartesi günü ''Camii-Kadın ve Aile Buluşması'' ile etkinlikler son buldu.Bu vesileyle tüm meslektaşlarımızın Camiler ve Din Haftası kutluyoruz.