27.09.2016

Eylül Ayı Din Görevlileri Mutat Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Müftülüğünce İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda 27 EYLÜL 2016 Salı günü saat 09:30’da Müftülüğümüz Şefi Sedat DİZDAR, Müftülüğümüz Memurları Alaattin KILINÇ, Abdullah KARATAŞ, Aytekin ŞAHİN, İlçemizin Merkez köy ve mahallelerinde görev yapmakta olan din görevlilerinin katılımları ile Eylül Ayı mutat toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun açılış konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantının gündem maddeleri şöyle gerçekleşti; “ Kur’an-ı Kerim okunması, Ayın Ayeti Kerimesi, Ayın Hadisi Şerifi, Ayın Güzel Sözü, Müftülük Hizmetleri ile ilgili genel değerlendirme, Kurban Bayramı ve Kurban Hizmetleri ile ilgili genel değerlendirme, Yurtdışı mesleki ehliyet sınavı, Ramazan Hizmetleri Bilgi Formu, Tahakkuk Çizelgeleri, Sözleşmeli personel, İleri Saat Uygulaması, Kurumsal SMS, Yardım toplanması.” konuları soru- cevap ve fikir alışverişi yapıldı.

Toplantı Diyanet İşleri Başkanlığının açmış olduğu 2016 yılı görevde yükselme sınavında başarılı olarak Şebinkarahisar Müftülüğüne Murakıp olarak atanan Beşikçioğlu Camii Müezzin Kayyımı Talip YAZAR’ın veda konuşması yapması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü