28.09.2016

2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi İlçemizde Başladı

2016-2017 Eğitim-Öğretim Döneminin Başlaması nedeni ile İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda 27 EYLÜL 2016 Salı günü saat 14:00’de Şef Sedat DİZDAR, Memur Alaattin KILINÇ ve Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında Yöneticilik ve Öğreticilik görevi yapan Bay-Bayan Kur’an Kursu öğreticilerimizin katılımları ile toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun açılış konuşması ile başladı.

Toplantının gündem maddeleri şöyle gerçekleşti; “  Başkanlığımızın 2016-2017 Eğitim ve Öğretim dönemi uygulama esaslarının değerlendirilmesi, Ayın Ayeti Kerimesi, Ayın Hadisi Şerifi, Ayın Güzel Sözü, Müftülük Hizmetleri ile ilgili genel değerlendirme, Yurtdışı mesleki ehliyet sınavı,  Kurumsal SMS, ” konuları soru- cevap ve fikir alışverişi yapıldı.

Bulancak İlçe Müftülüğü