18.10.2016

Ekim Ayı Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında, Müftülüğümüz Şefi Sedat DİZDAR, 75.Yıl Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar YAVUZ, Müftülüğümüz memurları Aytekin ŞAHİN, Abdullah KARATAŞ,  İlçemizin mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan Din Görevlilerinin katılımları ile 18 EKİM 2016 Salı günü sabah saat 09:30’da din görevlileri mutat toplantısı yapıldı.

Toplantı Sarayburnu Camii Müezzin Kayyımı Veysel EKİCİ’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçemize yeni Vaiz olarak atanan Adnan CÖMERT hocamızın kendisini tanıtması ile başladı.

Ardından İlçe Müftümüz toplantının gündem maddelerine geçti ve şöyle gerçekleşti. “ Ayın Ayeti, Ayın Hadisi ve Güzel Sözü, İlçe Müftümüzün Slayt gösterimi ile D.İ.B’lığı’nın (15 TEMMUZ 2016 Başkanlık Hizmetleri konulu ) genelgeyi Din görevlilerine anlatması ve bilgilendirme yapması, 75. Yıl halk kütüphanesi müdürü Haydar YAVUZ’un kısa konuşma yapmasının ardından muhtelif konularda fikir alışverişi yapılması ile sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü