15.11.2016

Kasım Ayı Din Görevlileri Mutat Toplantısı Yapıldı

İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında İlimiz Müftülük Şefi Ömer YILMAZ, Müftülüğümüz Şefi Sedat DİZDAR, İlçemizin köy ve mahallelerinde görev yapmakta olan din görevlilerinin katılımları ile 15 KASIM 2016 Salı günü saat 09:30’da Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda Kasım Ayı Din Görevlileri mutat toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı Merkez Kesmetaş Camii İmam-Hatibi Ali GÖR ’ün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından İlçe Müftümüz toplantının gündem maddelerine geçti. Gündem maddeleri şöyle gerçekleşti. Ayın Ayeti Kerimesi, Ayın Hadisi ve Güzel Sözü, Sempozyum, Baz İstasyonları, Şehit Ömer HALİSDEMİR’in ailesinin dilekçesi ve muhtelif konular değerlendirildi.

İlimiz Müftülüğü Din Hizmetleri Şefi Ömer YILMAZ İlimizde yaşayan ve yardıma muhtaç mülteciler ile ilgili, Din Görevlilerini bilgilendirdi ve onlara yardım topladı.

Toplantı İlçemizin Aydındere beldesi Derecikalan mahallesinde 21 yıl, toplamda ise otuz iki yıl görev yaparak emekliliğe ayrılan Çağlayan ASLAN Hocamızın vedalaşma konuşması yapması ve kendisine Diyanet-Sen İlçe yönetimi tarafından plaket verilmesi ile sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü