21.03.2017

2017 Yılı Mart Ayı Din Görevlileri toplantısı Gerçekleştirildi

İlçemiz Müftü Vekili Adnan CÖMERT’in başkanlığında, Müftülüğümüz Murakıbı Mitat SARIYILDIZ, Müftülüğümüz Şefi Sedat DİZDAR, İlçemizin Merkez, Köy ve mahallelerinde görev yapmakta olan Din Görevlilerinin katılımları ile 21 MART 2017 Salı günü Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda saat 09:00’da “Mart Ayı Din Görevlileri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Sisin Mah. Camii İmam-Hatib-i Orhan Ok’un Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

İlçemiz Müftü Vekili Adnan Cömert’in açıklayıcıyı konuşmalarından sonra; toplantının gündem maddelerinden Kutlu doğum haftası kitap kampanyası,  Kutlu doğum etkinlikleri ve muhtelif konular üzerinde duruldu.

Toplantı İlçemiz Müftülük Murakıbı Mitat SARIYILDIZ’ın Cami Hizmetleri ile ilgili teftişlerde  “Camiinin beraati, İzin çizelgesi, Camii temsil heyeti, Hutbelerin bir klasörde toplanması, Yardım tutanakları” son üç senenin belgelerinin bulundurulması ve Merkez Camilerimizde ilan panosunun bulunması ile nakillerde ikametgâh adresi konularında din görevlilerini bilgilendirmesi ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü