16.06.2017

Müftülüğümüz ve Vakıf Şubemizce İftar Yemeği Verildi

Müftülüğümüz ve Diyanet Vakfı Bulancak Şubemizce 15 HAZİRAN 2017 Perşembe akşamı Merkez Yatılı Erkek Kur’ân Kursunda İlçemiz Kaymakamı Niyazi ULUGÖLGE, 2017 yılı Ramazan Ayı vaaz ve irşad organizasyonu kapsamında ilçemizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Süreli Yayınlar Daire Başkanı Dr. Faruk GÖRGÜLÜ,  Diyanet İşleri Uzmanı Dr. M. Şükrü KILIÇ, İlimiz Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ, İlçemiz Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar HÜSEM, Aydındere Belediye Başkanı Nuri DEMİR, İlçemiz Milli Eğitim müdürü Şenel BULUT, Kütüphane Müdürü Haydar YAVUZ, İlçemiz Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir TANRIVERDİ, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk TÜRKMEN, İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU, İlçemiz STK temsilcileri ve esnafları, basın temsilcileri, emekli ve çalışan din gönüllülerine iftar yemeği verildi.

İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında; İlçemiz Diyanet Vakfının genel durumu ve değerlendirmesi, inşaatı devam etmekte olan müftülük sitesinin durumu, yaz Kur’an kurslarında yatılı olarak okuyan öğrencilerin durumlarından bahsetti. Tüm katılımcılara teşekkür etti.

İftar Yemeği Programı İl Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ’in yaptığı yemek duası ile sonlandırıldı.

Bulancak İlçe Müftülüğü